Dagens makeup - Sotning

Hejhej hallååå!
Här kommer gårdagens makeup. Jag testade en ny primer igår, eller en som jag har haft liggandes här hemma men inte använt alls. Brukar ju alltid använda HTL men igår testa jag en annan. Tror jag gillar den .. har inte bestämt mig än, ska köra med den ett tag iallafall och se. Nu ska jag iväg och dansa! Puss

Det här har jag använt:
Foundation: Fit me, 250 sun beige - Maybelline
Concealer: Cover makeup trio - Färg
Puder: Transparent löspuder, fudge - Färg
Bryn: Brynpenna No.1 - Make up store
Shading: (ögonskugga) Honoung + nougat - Färg
Rouge: Aprikos - Färg
Ögonskuggor: Kaffe - Färg
Primer: Beauty Base, eyeshadow primer - Lumene
Eyeliner: Eyeliner, svart - Färg
Kajal: Liquid effect pencil, black fire - Isadora
Mascara: Voluminous x5, carbon black - Loreal


Paaarty!

Idag har det varit marknad i Höganäs och vi har varit ute och ätit munkar och myst! Nu är det fest! :)


Nya fina kajalpennor!

Hejsan svejsan :)
Åh, äntligen lite sol! Fast den bara kikar fram ibland så blir man genast mycket piggare. Har varit borta på Parfymerian och handlat upp mitt presentkort. Det blev två kajalpennor från Isadoras sommar makeup, där looken är inspirerad av Papegojan och färgerna går i rött, blått, grönt och oranget. Jättefina färger om ni frågar mig. Fick dessutom ett snyggt armband på köpet :)




Såhär står det om dom:

Twist-up Metallic Eye Pen
Glittrande eyeliner! Markera dina ögonkonturer med Twist-up Metallic Eye Pen som ger en lysande metallisk färgeffekt. Texturen är mjukt cremig, glider lätt över huden och är lätt att tona. Pennan kan också läggas över en bredare yta som en metallisk creme-ögonskugga. Den lyfter och ljusar upp dina ögon och ger ögonmake-upen en speciell touch. En inbyggd pennvässare i pennans nedre del gör det enkelt att alltid ha en välvässad spets


Dagens makeup - Purple Rain

Eftersom det är så dassigt regnigt väder fick det bli en "Purple rain" mejk med min nya mus-skugga tillsammans med några rosa o svarta skuggor från 88 ultra shimmer paletten :)

Det här har jag använt:
Foundation: Fit me, 250 sun beige - Maybelline
Concealer: Cover makeup trio - Färg
Puder: Transparent löspuder, fudge - Färg
Bryn: Brynpenna No.1 - Make up store
Shading: (ögonskugga) Honoung + nougat - Färg
Rouge: Persika - Färg
Ögonskuggor: 88 ultra shimmer palett - Kosmetikan + Folklore - Make up store
Eyeliner: Dipliner, black - H&M
Kajal: Liquid effect pencil, black fire - Isadora
Mascara: Volume Effet Faux Cils - YSL & Hypnose Doll eyes - Lancôme
Läppar: Läppaletten från Färg (makeupfabriken.se)


Nashi Argan Oil

Heeej!
Vädret fortsätter vara grått och trist och min hosta fortsätter att vara jobbig. Dessutom har vi tvättdag idag, men det gör ju faktiskt ingenting. Ikväll är det iallafall dans :)
Tänkte börja testa Nashi oljan idag. Har två små testflaskor så det räcker nog inte så länge men nån uppfattning får jag väl om den iallafall :) Dagens makeup kommer upp sen Nu: tvätt!


Plockade fram lite nagellack ..

Ibland är det rätt skönt med en sån här grå dag. Jag har noppat brynen, suttit med ansiktet ovanför ett ångbad och nu tänkte jag börja fixa mina naglar. Om jag kommer fram till hur jag vill ha dom förstås :) Synd att mina naglar är så korta nu dock. Lösnaglarna som ligger där ska jag bara öva och testa olika saker på. Gillar inte att ha lösnaglar då det känns som mina egna naglar förstörs :/ Och gelénaglar har jag bara haft en enda gång, föredrar att låta mina egna växa ut :)


Girls just wanna have fun

Nu har vi städat här hemma och öser fortfarande ner, så får vänta ett tag till med promenaden. Jag som hade tänkt sticka bort till Parfymerian och handla upp mitt presentkort (som jag också fick i lördags) hih, är så smink-shoppingsugen ... haha. Inget ovanligt dock.

Här kommer några bilder från i lördags. Fina fina tjejer ♥


Folklore

Godmorgon!
Somnade fyra inatt, men tvingade mig ändå upp klockan tio för att kunna somna i tid ikväll. Längtar redan! Så grått o trist väder ute så det kommer bli svårt att hålla sig vaken hela dagen. Läser jag en bok kommer jag somna, kollar jag på film kommer jag somna. Får ta en lång promenad idag med, lite senare. Och sminka mig kanske? Först blir det iallafall städning.

Jag swatchade Mus microshadow "Folklore" som jag fick i födelsedagspresent i lördags, med och utan Mus high tech lighter under och här är resultatet. Är det bara jag som har blivit förblindad av HTL eller har alla skuggor blivit pigmentlösa? Har dock inte så många mus-skuggor så det kanske jag som tar fel. Vad tycker ni, använder ni Make up store skuggor utan high tech lighter? Använder ni isåfall någon annan primer?


I have a thing for small things

Ja, jag har ju en grej för små saker. Jag tycker dom är gulliga bara. Oftast då om det är miniatyrer av något som annars är större liksom. :P Kan köpa på mig saker just bara för dom e små o söta, fast jag vet att jag aldrig kommer använda dom. Här är ett mini rivjärn som jag köpte för ett tag sen och det har sedan dess legat i en låda, och en mini osthyvel som jag fick i födelsedagspresent. Den ska man riva parmesan med :)

Har ni någon speciell sak eller något annat ni känner såhär för?


Elaine

Har målat på nagellacket Elaine från Make up store. Det är faktiskt det första lacket från Mus som jag testar och jag gillar det. Lätt applicerat, räckte med ett lager och torkade snabbt :) Vet inte riktigt vad det kostar men runt 130 kr. tror jag.


Måste sluta bita och riva av mina naglar!!

Dagens makeup - 5 minuters

Dagens sjuklingsmakeup. Orkade inte göra nått avancerat. Känner hur kallsvettningarna kommer och ögonen rinner, usch. Vill verkligen inte bli sjuk :/ Ska ut o promenera nu med Joel, sen ska jag iväg till spanskan. Ikväll blir det att knapra panodil och dricka te framför tvn och Desperate Housewifes. Puss på er!

Det här har jag använt:
Foundation: Fit me, 250 sun beige - Maybelline
Concealer: Cover makeup trio - Färg
Puder: Transparent löspuder, fudge - Färg
Bryn: (ögonskugga) Peppar - Färg
Shading: (ögonskugga) Honoung + nougat - Färg
Rouge: Vinteräpple - Färg
Ögonskuggor: skugggade globen snabbt med "Kanel"  & lite längst franskanten med "Peppar" - Färg
Mascara: Volume Effet Faux Cils - YSL


Typiskt!

Jag blir aldrig sjuk, nästan. Men varje gång jag ska ge mig fan på att börja träna så dyker det upp nått! Hade satt klockan på 8 imorse för att ta en morgonpowerwalk men jag hade så ont i halsen så jag stängde av klockan och somnade om. Vaknade halv tolv!! Sitter och äter frukost nu, dricker Kärleks-te som jag fick av min pojkvän och hoppas på att denna slemmiga jobbiga hostan ska försvinna så fort som möjligt!


Fina presenter av fina vänner!

Detta var det i skönhetsväg som jag fick av tjejerna i lördags. Plus en jättemysig och väldoftande chokladtvål som jag redan hade börjat använda när jag fotade det andra hehe. Nu får vi se när jag ska hinna testa allt. Håroljorna ska bli intressant, har länge velat ha en och nu har jag två som tydligen ska vara jättebra båda två. Vi får se. Någon av er som testat någon av dom?



Nashi Argan Oil, Microshadow folklore & Nagellack elaine från Make up store, Swedish Therapy Oil från Maria Nila, Två nagellack från Depend nr. 255 & 202, Nail & Body Decoration Kit & nagellack remover också från Depend.

Tack så jättemycket tjejer ♥ PUSS!

Lördagens partymakeup!

Här kommer en försenad "dagens makeup" ;b

Det här har jag använt:
Foundation: Fit me, 250 sun beige - Maybelline
Concealer: Cover makeup trio - Färg
Puder: Transparent löspuder, fudge - Färg
Bryn: Brynpenna No.1 - Make up store
Shading: (ögonskugga) Honoung + nougat - Färg
Rouge: Aprikos - Färg
Ögonskuggor: ljusrosa 88 ultra shimmer paletten - Kosmetikan.se & Kaffe - Färg
Eyeliner: Dipliner, black - H&M
Kajal: Eyeliner & shadow stick, black - eyeslipsface.se 
Mascara: Voluminous x5, Carbon black - Lóreal


Godkväll!

I lördags hade jag så roligt att jag inte orkade röra mig längre än från sängen till soffan igår .. tänk vilket slöseri på livet va? :P Aja, vi festade hårt och hade riktigt skoj. Men nu blir det lugnt på festfronten ett tag, iallafall med alkoholen. Jag kan ha roligt utan, speciellt nu när jag ska försöka leva sundare. Har blivit waay too much sugar på senaste, MEN, det ska jag bryta nu och gå ner några kilo :) Min blogg kanske blir en träningsblogg helt plötsligt? Nädå, ska bara hålla peppen uppe här! (:
Idag satte jag ribban högt för mig själv och körde 2,5 mils motionsträning. Cykling/powerwalk & jogging. Nu ska jag fortsätta på denna banan. :D

Jag fick massor av fina presenter i lördags varav lite var skönhetsprodukter. Tänkte slänga upp ett inlägg o visa det. :) Även lördagens festmakeup kommer upp!


presentbordet!


Ikväll firar vi mig :)

Heej hopp! :)
Håller på att städa för fullt här hemma inför min födelsedagsfest :) Har precis gett mig på att stryka med, det är ju faktiskt rätt svårt? Och tålaaamod behövs. Hur man än vrider och vänder så blir det ju skrynkligt på andra sidan liksom, haha. Vill bara stryka raka saker hädanefter! Hihi.

Nä nu ska jag fortsätta att städa och sedan hoppa in i duschen. Har ingen aning om hur jag ska se ut ikväll, varken hår, smink eller kläder ..... Sista-sekunden-Jennie.


Blogga och vaccinera 95 barn!

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, 
polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj


Foto: © UNICEF/Asselin


Vi tog en skogspromenad igår


Mot frisören!

Goodmorgon fredag!
Sitter i morgonrock och dricker yogurt. Ska kasta på mig lite kläder och cykla bort till en frisörsalong här för att kolla hur det går för min kompis som har suttit där sen klockan nio för att gå från mörk (nästan svart) till ljusbrun. Undra hur lång tid det kommer ta för mig som vill bli ännu ljusare då? :o haha, ska tala om det med. Och se hur Amys resultat blir förståss ;) Jag saknar mitt ljusa hår. Såå, snart dags tycker jag .. vad tycker ni? :)


Dagens makeup - A taste of kakao

Heeej på er!
Här kommer dagens. Nu ska vi ut i det fina vädret och ikväll blir det daaaaans! :)

Det här har jag använt:
Foundation: Fit me, 250 sun beige - Maybelline
Concealer: Cover makeup trio - Färg
Puder: Transparent löspuder, fudge - Färg
Bryn: Brynpenna No.1 - Make up store
Shading: (ögonskugga) Honoung + nougat - Färg
Rouge: Mandarin - Färg
Ögonskuggor: Vitsippa - Färg, Kakao - Färg
Eyeliner: Dipliner, black - H&M
Kajal: Inliner kajal, 56 blonde - Isadora
Mascara: Voluminous x5, Carbon black - Lóreal


Fyller år om ett halvår igen

Bjuder på några bilder som jag har tagit under dagen. Jag har haft en jättebra födelsedag, lugn och skön. Dessutom så har jag fått massa fina presenter. (: Bland annat en stor tjock foto-bok av min fina mamma, så nu har jag o göra när jag ändå inte jobbar!
Dagen avslutades i soffan framför en fin film, "Änglavakt", (även den en present från mamma) massa frukt och smält choklad att doppa i, i min nya fondue-skål som jag fick av svärmor :) Nu är det inte längre min födelsedag .. gud vad snabbt det går. Tror jag ska göra som Findus o fylla år två gånger om året, minst! ;) Som tur är kommer tjejerna hit och firar mig ordentligt på lördag så då får jag fylla år igen ;p
Jag hoppas ni också har haft en fin dag! Vi hörs imorgon. Goodnatt ♥ 


Dagens makeup - A pink birthday

De fina rosa krullade banden gav mig inspiration till min födelsedagssminkning. Så rosa fick det bli, och med banden runt hela huvet :)

Det här har jag använt:
Foundation: Fit me, 250 sun beige - Maybelline
Concealer: Cover makeup trio - Färg
Puder: Transparent löspuder, fudge - Färg
Bryn: Brynpenna No.1 - Make up store
Shading: (ögonskugga) Honoung + nougat - Färg
Rouge: Aprikos - Färg
Ögonskuggor: 88 ultrashimmer palette - Kosmetikan.se
Eyeliner: (ögonskugga) Kaffe - Färg + vatten
Mascara: Hypnose Doll eyes, black - Lancôme
Läppar: Gloss från H&M


Dags för tårta!


Ja må hon leva ut i hundrade år!

Javisst ska jag leva, javisst ska jag leva, javisst ska jag leva ut i hundrade åååååååååååå-åååååå-år!
Idag är det ingen vanlig dag utan det är ju min födelsedag, hurra hurra hurra! :) TACK för alla gratulationer som jag redan har fått. Nu ska jag hoppa in i duschen o göra ve mig och sen blir det fölsedagsfika här och sedan middag hos mamma ikväll! PUSS.


Dagens makeup - Yesterdays 80's

Det här har jag använt:
Foundation: Fit me, 250 sun beige - Maybelline
Concealer: Cover makeup trio - Färg
Puder: Transparent löspuder, fudge - Färg
Bryn: (ögonskugga) Peppar - Färg
Shading: (ögonskugga) Honoung + nougat - Färg
Rouge: Aprikos + Persika - Färg
Ögonskuggor: 120 warm & dark palette - Kosmetikan.se
Eyeliner: Dipliner, black - H&M
Kajal: Stylo regard waterproof eye pencil, 04 Violet - Yves Rocher
Mascara: Hypnose Doll eyes, black - Lancôme
Läppar: Star gloss, 19 - Beyu


Dags för söndagsmys

Haaallå!
Jag har dansat hela helgen känns det som. Fast igår blev det mest hopp o skrik (även kallat sång) till Billy, som spelade på Daltons. Gyllene Tiders låtar kan man ju utan o innan, och roligt hade vi :) Idag ställde jag klockan på tolv för att sticka till dansen, haha. Hade det varit vanlig träning på gym eller liknande hade jag skippat det men dansen är ju så jäklans kul så dit släpar man sig hur dåligt man än mår haha :) Nu blir det soffan resten av kvällen! Gårkvällens makeup kommer upp snart, ångrar jag inte klädde ut mig så färgglatt o plastit som alla andra :/ haha!


Dagens makeup - Gårdagens

Tjolahopp!
Nu har jag bråttom igen .. Jag sov för länge idag och sen var jag tvungen att göra lite ärenden. Nu har jag precis duschat och ska börja göra mig i ordning. Jag tänkte ju köra all in med 80's makeup, hår o kläder ikväll eftersom det är det temat på Daltons ikväll, men sen kom jag på att jag ska ju faktiskt på en inflyttningsfest först (där jag inte känner alla) och sen har jag ont om tid också. Det tar ju minst två timmar att våffla mitt hår! Haha, aja. Vi får se vad det blir för sminkning ikväll .. kankse en färgglad? Här kommer gårdagens iallafall! Fick inte så bra bilder då det var mörkt när jag tog dom. Dom första två är utan blixt dom andra är med. Ha en trevlig lördag :)

Det här har jag använt:
Foundation: Fit me, 250 sun beige - Maybelline
Concealer: Cover makeup trio - Färg
Puder: Transparent löspuder, fudge - Färg
Bryn: Brynpenna No.1 - Make up store
Shading: (ögonskugga) Honoung + nougat - Färg
Rouge: Aprikos - Färg
Ögonskuggor: Eyedust, sparkling purple - Claudia, Kaffe - Färg
Eyeliner: Dipliner, black - H&M
Kajal: Liquid effect pencil, black fire - Isadora
Mascara: Voluminous x5, Carbon black - Lóreal




Utgång på ingång!

Conversen är påsnörade, nu drar vi ut och dansar! :) Kör en lila sotning ikväll! PUSS PÅ ER!


Swatches

Godmorgon!
Här kommer swatches på skuggorna o kajalpennan jag köpte igår. Överst har jag High tech lighter under, då funkade dom okej. Pennan kändes mjuk o fin däremot :)

Nu ska jag cykla iväg o träna! Sen får vi se vad som händer denna fredag. Hoppas ni inte råkar ut för nån otur, det är ju faktiskt fredagen den 13onde. Puss!




Billigt nytt smink

Goodkväller!
Nu är jag hemma igen efter en dag på stan + dans. Vi var inne i en ny butik i stan där allting kostar mellan 10-50 kr. Och dom hade smink .. ! Jag kan verkligen inte gå in i en butik som har smink utan att köpa nånting. En liten liten sak bara. Sen lägger jag bara det bland allt annat smink där hemma, hinner aldrig använda allt ens haha. Idag blev det iallafall en duoskugga, en tjock lila kajalpenna, en nagelbuff, ett par blåa fjäderörhängen och bomullsrondeller som inte kom med på bild. Men allt blev 80 kr :) Kommer swatches imorgon!


Dagens makeup - Purple gold

Här kommer dagens mejk i guld o lila :) Nu ska jag iväg till stan med Amy för att handla en inflyttningspresent till en kompis som har fest på lördag. Sen är det dans i vanlig ordning igen, har haft en veckas uppehåll för påsklov ju men nu är det äntligen igång igen. Love it! Ha en bra dag! ♥

Det här har jag använt:
Foundation: Fit me, 250 sun beige - Maybelline
Concealer: Cover makeup trio - Färg
Puder: Transparent löspuder, fudge - Färg
Bryn: Brynpenna No.1 - Make up store
Shading: (ögonskugga) Honoung + nougat - Färg
Rouge: Aprikos - Färg
Ögonskuggor: 120 warm & dark palette - Kosmetikan.se
Eyeliner: Dipliner, black - H&M
Mascara: Hypnose Doll eyes - Lancôme
Läppar: Nudeblandning + puder






20120412

Heejsan :)
Vad roligt att jag hade så många besökare igår, hoppas att ni stannar kvar :) Har fixat bloglovin så nu är det lätt att bara trycka på ikonen o följa min blogg. Det finns en kategori här till vänster också som heter "En kategori om mig", där finns lite små fakta om vem jag är sen är det bara fråga på om det är något ni undrar. 

Nu ska jag göra ve mig sen kommer dagens makeup upp :) Vad ska ni göra idag?


Godnatt!

Nu ska jag och Joel ut på sista kvällsrundan med enzo sen blir det sängen! Godnatt på er, sov så gott! :)


Beauty

Ännu en bild från senaste plåtningen, blev tydligen massa bra bilder :) Tyckte denna bilden var riktigt fin!



Fotograf: Tom Bergman
Modell: My Andersson
Smink & Hår: Jag

Så fyller du i dina bryn!

Tjoolahopp. Här kommer ett inlägg om brynen, som sagt blev mina väldigt tunna nu, men ifyllda ser dom lite bättre ut iallafall :) Brynpennan jag köpte idag kändes faktiskt jättebra, än sålänge. Ska testa den nästa gång jag sminkar mig helt. Nu gjorde jag bara brynen för att visa er!

Såhär fixar du brynen med skugga!



1. Börja med att borsta bort  eventuellt puder och få alla strån på plats.
2. Fukta en snedskuren pensel med lite vatten och ta sedan en matt brun färg på toppen av penseln.



3. Börja att fylla i underifrån o upp och tänk på att måla i stråna som fattas. Du ska alltså måla små små sträck, i samma riktning som hårstråna växer. Längst fram växer brynhåren lite mer rakt upp, då rätar du på penseln o målar uppåt, sedan snett uppåt utåt och från ovansidan där det börjar gå ner så målar du snett neråt osv.
Du kan göra detta utan att fukta penseln också, då är det bara att snabbt måla i brynens form för att ge lite mer färg. När du har fuktad pensel blir brynen skarpare och du kan även måla i strån där det fattas vilket kan forma brynen med.





Såhär fixar du brynen med penna!



1. Använd en välvässad brynpenna och måla ett sträck längst nederkanten på hela brynet. Jag målade lite utanför där nere nu för det är den formen jag vill ha. Sedan börjar du bara fylla i från sträcket du nyss målade, på samma sätt som med penseln. Små små sträck fylls i där det behövs tills brynet är jämt och tätt.


Köpt mig en brynpenna

Jag fixade som sagt brynen på en salong idag, som jag har gått till då och då i snart två år. Mina bryn är mörka och växer jättefort, så jag tycker om att gå till salongen ibland för hon tar med tråd och då blir allt så perfekt. Jag får aldrig bort alla småhår själv med pincetten. MEN, idag blev de inte alls som dom brukar, dom blev alldeles för tunna! Känns som jag inte har några bryn kvar knappt haha. Så just nu är det tur att dom växer snabbt. Men för att kunna få till dom lite snyggt nu ändå så köpte jag mig en brynpenna från Make up store. Brukar ju fylla i mina bryn med skugga, men tänkte testa använda penna också. Ska göra ett inlägg om detta nu, hur jag fyller i dom :)



Brow color No. 1 från Make up store, 130 kr.


Dagens fråga - Foundationpensel?

Använder du någon speciell pensel till foundation? Isåfall vilken? :)

Yey, en fråga jag kan svara på :) Oftast, när det ska gå fort så applicerar jag min foundation med händerna, som en dagkräm. Det går som sagt snabbt, lätt och blir inte lika täckande. Men när jag har gott om tid och vill ha mer täckning så använder jag mig utav en foundationpensel från Body Shop (första på bilden) och en från Clinique (andra) för att komma åt överallt. De sista tre egentligen concealer-penslar men det är same same. Du kan applicera foundation med den allra minsta också om du vill, bara det är syntet.
När jag använder mig av creme makeup (fetsmink) så använder jag alltid en svamp, som sedan slängs. Svampar drar till sig massor av bakterier!! Och penslarna tvättar man förståss efter varje användning. Hur applicerar ni er foundation? :)


Är på Väla!

Hej på er!
Jag och Marta har varit o fixat våra bryn och sen stack vi inom Väla en sväng med. Var tvungen att handla en sak på Make up store! Visar när jag kommer hem :)


Bilder från 20120329

Har ju helt glömt bort att lägga upp bilderna från när vi var ute omkring Joels mammas nya hus. Jag tog bilder på en massa djur som jag också tänkte visa, men lite i taget :)


Dagens makeup - Pasteller

Hade ingen aning om vad jag skulle göra när jag började sminka mig idag, men jag tog fram fyra skimmerskuggor från Färg i glada färger. Tänkte väl iallafall trotsa vädret! Såhär blev det :)
Imorgon ska jag fixa brynen, (they look like shit) sen kommer det även upp en inlägg om hur man fixar o målar bynen med.

Det här har jag använt:
Foundation: Fit me, 250 sun beige - Maybelline
Concealer: Cover makeup trio - Färg
Puder: Transparent löspuder, fudge - Färg
Bryn: (ögonskugga) Peppar - Färg + vatten
Shading: (ögonskugga) Honoung + nougat - Färg
Rouge: från ELF
Ögonskuggor: Gold, Golden rose, Purple satin, Pear - Gloss puderskuggor från Färg
Eyeliner: Cream eyeliner, plum purple - ELF
Mascara: Hypnose Doll eyes - Lancôme



En till bild från i torsdags



Fotograf: Tom Bergman
Modell: My Andersson
Smink & Hår: Jag

Fixa dina egna glittertippar, snabbt och snyggt!

Det du behöver är ett lack i valfri färg, ett valfritt glitter och ett bra topplack!


Dagens makeup - Bara grönt

Godkväll. Här kommer kvällens makeup, väldigt sent. Det fick bli en snabb grön ögonmejk på tio minuter innan jag var tvungen att stressa iväg till påskmiddan. Sen satt jag i matkoma på inflyttningsfesten och nu är jag hemma och sååå redo för sängen. Jobb imorgon med, 10.30-17.00, sen håller jag helg! :D Haha, dagarna känns helt fel nu alltså. Meeen, slänger upp en tidsinställt inlägg till imorgon. Jag hoppas alla har haft en trevligp påsk :) Godnatt!

Det här har jag använt:
Foundation: Fit me, 250 sun beige - Maybelline
Concealer: Cover makeup trio - Färg
Puder: Transparent löspuder, fudge - Färg
Bryn: (ögonskugga) Peppar - Färg + vatten
Shading: (ögonskugga) Honoung + nougat - Färg
Rouge: Aprikos - Färg
Ögonskuggor: 88 ultra shimmer palette - Kosmetikan.se
Eyeliner: Dipliner, black - H&M
Kajal: Liquid effect pencil, black fire - Isadora
Mascara: Voluminous x5, Carbon black - Lóreal

(PS. Mina bryn är under ombyggnad ;p Ni får ursäkta detta men jag sparar till att fixa dom på salong nästa vecka.)


Glad Påsk!

Tjenixen på er!
Nu när jag har jobbat fyra dagar i rad (yey) så har bloggen fått lida. Men jobb är ju alltid jobb. Sista dagen imorgon på ett tag, sen får vi se vad som händer och blir av. :) Hinner faktiskt inte blogga mer nu heller utan nu är det en snabb dusch och fixa till mig för påskmiddag hos pojkvännens morföräldrar och sen intflyttningsfest hos Byllsan :) TREVLIG HELG!

Såhääär ser jag ut när jag jobbar på pannkaksladan! :D


En bild från idag



Fotograf: Tom Bergman
Modell: My Andersson
Smink & Hår: Jag

Behind the scenes pics

Här kommer lite bilder från dagen :) Nu har jag precis duschat och ska fixa om mig för kvällen haha. Det blir en sväng ner till Kajkanten som öppnar ikväll, mysigt!


Favoritplatsen!

Heej!
Idag har jag haft ett sminkjobb för en fotografering, det var längesen jag gjorde nått sånt men det var skitkul :) Hoppas på många bra bilder. Tänkte lägga upp lite bilder från dagen som jag själv och Marta har fotat, men datorn knasade sig lite nu så får vänta ett tag. Ni får se hur min lilla sminkhörna i lägenheten ser ut sålänge! :) Här kan jag sitta i timmar haha.


Himmel & Pannkaka

Godkväll folket!
Jag har precis kommit hem efter en lång dag på jobb och en sväng inom svärmor som fyller år idag. Har börjat jobba lite på Pannkaksladan nu, jättetrevligt är det. Så får man lära sig kocka lite med, haha ;) Det öppnar imorgon så idag har vi bara förberett det som behövdes. På lördag kommer vara min första "riktiga dag" , in action alltså :P KOM OCH ÄT PANNKAKOR ! :) hihi. Älskar att vi jobbar i cowboyshattar !
Jag har iallafall inte hunnit ta några dagens makeup-bilder idag men åandra sidan har jag ingen speciell mejk endå, den gamla vanliga får man väl säga.
Nu ska jag tvätta alla penslar och städa o göra fint i min lilla sminkhörna för imorgon ska jag nämligen sminka en modell här hemma, inför en fotografering. Så imorgon blir det förmodligen lite roliga blogginlägg (:

Puss!


Dagens makeup - Rest in peace

Godmorgon!
Idag bär jag ingen ögonmakeup då jag ska på begravning. Så jag har bara andvänt mina basics, foundation, puder, modellering, rouge, bryn och mattat ner läpparna.


Dagens makeup - Coffee bean

Heejsan.
Känner mig lite oinspererad just nu, därav inga roliga inlägg. Får se om det kommer upp några idéer snart. Ni säger ju aldrig nått speciellt ni vill se heller. Ska iallafall göra ett inlägg om brynen snart, för det har jag fått en förfrågan om. :)
Idag har jag varit med Mika och Amy på Väla & Ikea och handlat lite smått till lägenheten. Hade verkligen velat ha massor av pengar och en ny fin lägenhet att inreda. Drömma får man!

Sminket har suttit i över 8 timmar när jag tog dessa bilderna. Hann inte imorse :P Förresten, är detta en sotning för er?

Det här har jag använt:
Foundation: Fit me, 250 sun beige - Maybelline
Concealer: Cover makeup trio - Färg
Puder: Transparent löspuder, fudge - Färg
Bryn: (ögonskugga) Peppar - Färg + vatten
Shading: (ögonskugga) Honoung + nougat - Färg
Rouge: Granatäpple - Färg
Ögonskuggor: Earth - Gina Tricot, Kaffe - Färg
Kajal: Liquid effect pencil, black fire - Isadora
Mascara: Hypnose Doll eyes - Lancôme


RSS 2.0